Loving Oils

Angel rollerflesjes

Een tijd geleden dacht ik bij mezelf: ‘Ik wil meer met de olietjes werken, maar dat ook combineren met mijn praktijk. Niet alleen gewoon in het gebruiken van de diffuser, maar iets waar de mensen nog meer baat bij hebben.’

En zo kwam de suggestie van hierboven om de Angel rollerflesjes te maken 🙂
Engel per engel ben ik mijn (toch al erg uitgebreide) collectie aan olietjes afgegaan en heb ik een mengsel gemaakt waar zij tevreden mee waren. 

Over welke engelen gaat het?
Voorlopig zijn dit: Ariël, Azraël, Chamuël, Gabriël, Haniël, Jeremiël, Jophiël, Metatron, Michaël, Raguël, Raphaël, Raziël, Sandalfon, Uriël en Zadkiël. Maar dit kan nog worden uitgebreid in de toekomst.

Ook de beschermengelen komen aan bod 🙂 Als ze erom vragen wordt er op basis van hun suggesties een custom made blend gemaakt.

Welke olietjes worden gebruikt?
De rollerflesjes worden gevuld met essentiële olie van Young Living en aangevuld met Druivenpitolie als draagolie. 

Hoe weet ik welke rollerflesje het meest geschikt is? 
Nou, eigenlijk vrij simpel: ik vraag het gewoon en al vrij snel krijg ik ofwel een naam door ofwel treden de beschermengelen naar voren.
Het maakt niet zoveel uit welke naam erop plakt, maar eerder dat jij als klant de blend hebt die voor jou op dit moment het beste bij je past om je te ondersteunen.

Kan ik een rollerflesje aanvragen?
Zeker! Klik op de button hieronder en vul het formulier in. Nadat de betaling binnen is ga ik aan het werk: ik stem me af op je gidsen en vraag welke blend op dit moment het beste bij je past. Deze wordt in een 5ml of 10ml gemaakt en naar je toe gestuurd!
Als extraatje krijg je ook nog een persoonlijke boodschap van de engel in kwestie of van je beschermengelen erbij!

Prijs (exclusief verzendkosten):
5ml: 15€
10ml: 25€

pagina angelroller