Loving Oils

E.O – Je eigen bizz

Waarvoor kan je op professioneel niveau de E.O inzetten?

Dat kan in de praktijkruimte zijn, waar je je diffuser aanzet. Of tijdens massages, waar je de essentiële olie toevoegt aan een draagolie om je klanten te masseren, dit voor zowel lichaams- als voetmassages. Hierdoor heb je extra ondersteuning voor zowel jezelf als de klant tijdens de sessies, een aanrader!

Heb je een eigen winkel en wil je ook daar essentiële olie verkopen? Ook dat kan! Je kan dan de E.O aankopen aan groothandelsprijs en deze aan de normale prijs verkopen aan klanten.

Young Living is een MLM bedrijf (verwar dit zeker niet met een piramide systeem!!)
Hierdoor is het voor ons mogelijk om goedkoop aan te kopen (voornamelijk voor eigen gebruik), je krijgt ook begeleiding van je upline (dat ben ik!) en in kleine mate van Young Living zelf. Je krijgt van mij persoonlijke begeleiding over het gebruik van de E.O, hoe je deze kan gebruiken in je business en je hebt toegang tot alle info doorgegeven door Katinka Michiels, zoals de Academy bijvoorbeeld.

Wil je voor een passief inkomen gaan?

Zijn je klanten helemaal enthousiast van de E.O en willen ze deze zelf ook aankopen, dan heb je de optie om je eigen team te starten en deze klanten onder jou in te schrijven.
Je dient deze dan ook verder op weg te helpen en ondersteunen bij het persoonlijk gebruik. Ook hierin ondersteun ik je volledig en mag je alle info gebruiken die in de groepen gedeeld worden.
Natuurlijk zijn er ook voordelen verbonden zoals een startersbonus en een percentage op de aankoopbedragen van de klant, waardoor je niet alleen de aankoopkosten van het starterspakket makkelijk kan terugverdienen, maar dit ook kan gebruiken om gratis E.O aan te kopen.

Mocht je (nog) geen mensen onder jou willen hebben, geen probleem, dit is absoluut geen verplichting! Je kan me de info doorgeven zodat ik de klant verder kan begeleiden.

Vrijwel iedereen begint met het eigen gebruik, het is namelijk zo dat je pas echt kan doorgeven wat de olietjes met je doen… als je het zelf hebt ervaren!
Meer info over Essentiële Oliën zelf (en voor persoonlijk gebruik) kan je hier vinden.

Heb je interesse? Stuur me een bericht als je meer informatie wilt hierover of de stap naar een gezonder en natuurlijker levensstijl wil zetten.
Ik neem dan snel contact met je op voor een persoonlijk gesprek!