Loving Oils

Essentiële Olie

Essentiële oliën (afgekort E.O) bestaan al eeuwen lang. Ze werden reeds in de oude beschavingen gebruikt en ook in de bijbel wordt er verwezen naar de magie van E.O.

Wanneer je steeds meer van jezelf gaat houden en aan zelfzorg gaat doen heb je aan E.O een zeer krachtige partner.
We weten allemaal dat goed voor ons zelf zorgen geen gemakkelijke is. We stellen, nog steeds, de andere voorop.
Met E.O heb je de mogelijkheid om net die zegening te brengen die je nu nog ontbreekt om in je volledige kracht te gaan staan en tegelijkertijd voor de anderen kan zorgen.
Deze keer op een heel andere manier dan voorheen, bijvoorbeeld als inspiratie, waardoor de mensen rondom jou deze mooie trilling gaan ervaren en toelaten in hun leven en steeds makkelijker voor zichzelf gaan zorgen.

Geloof me, de prachtige frequenties van E.O zetten heel wat in beweging, waardoor we als mens steeds meer kunnen groeien naar hogere niveaus.

Klik hier voor een mini-workshop van 5 video’s over de essentiële oliën.

In mijn blog zal je mijn persoonlijke ervaringen kunnen lezen van de olietjes. Elke maand gebruik ik namelijk een nieuwe olie waarvan ik zal delen wat het met me gedaan heeft, zowel positief als negatief.

Heb je vragen? Of zelf iets heel bijzonder ervaren met de olietjes ? Laat het me dan zeker weten, stuur me een bericht en ik nemen het mee in een volgende blog!

Lees verder wat essentiële oliën precies zijn…