Olie van de maand Augustus – Hinoki

Olie van de maand Augustus – Hinoki

Deze olie heeft een zachte geur, maar het is er wel eentje dat je bij blijft en volgens mij ook wel een goeie voor parfum of voor een diffuserketting.

Hinoki sprak me al een tijdje aan voor de trio Vetiver, Hinoki en White Angelica (wortelchakra, hartchakra en kruinchakra), echter wou ik dit vrij onbekende olietje eens niet gemengd gebruiken, ik dacht, laat ik eens iets anders proberen…
Zo gezegd, zo gedaan: voor het slapengaan een druppeltje ingemasseerd op mijn hartchakra en dan lekker gaan slapen.

Wat heb ik ervaren?
Nou, ik heb nachten minder goed geslapen zeg… zo ontzettend veel gedroomd! Elke keer ik Hinoki smeerde kon ik er zeker van zijn dat me weer een avontuur te wachten stond 🙂
Soms waren dit leuke dromen, andere keren (en dat was naar mijn menig wel vaker) waren het dromen die vrij confronterend waren. Waarin ik bij wijze werd uitgedaagd om mezelf te zijn en er volledig voor te gaan.
Een aantal patronen in mijn huidig leven zijn hierdoor wel duidelijk geworden en heb ik deze, toch al deels, kunnen ombuigen. Zo sta ik weer wat sterker in mn kracht en ben ik weer een beetje zelfzekerder en assertiever. Olé 😀

Hinoki is op zich een heel zachte olie, als je het door de dag draagt merk je dat je meer bij jezelf blijft en met een andere, zachtere kijk de wereld om je heen ziet. Wil je echt aan jezelf gaan werken, doe dan zeker eens een druppeltje op je hartchakra voor je gaat slapen 😉

Een aantal diffuser recepten: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *