Olie van de maand Oktober – Orange

Olie van de maand Oktober – Orange

Orange heeft een geur die iedereen kent. Het is een olie met een verfrissend en kalmerend effect op lichaam en geest… en ik word er gewoon zo heeeeeeeeeeerlijk HAPPY van!! 😀 😀 
Plus je kan deze ook gebruiken (allé, de + reeks variant) bij het koken! Denk maar aan wafels, gebak, …

Ik vind het zo leuk hoe het staat beschreven in de tekst over deze olie: de vrucht voedt het lichaam, de olie de ziel en ik kan echt alleen maar beamen dat dit zo is! Allé, we weten allemaal hoe de vrucht het lichaam voedt hé, maar ik bedoel dat het gewoon super goed is voor de ziel.

Ik heb even een tijdje een mindere periode gehad, wie kent dat niet hé, ik voelde me enorm lethargisch, alles was teveel en ik had gewoon nergens zin in. En ja, ook ik laat me dan eens volledig gaan en blijf 2 dagen in mijn pyjama in de zetel met een boek (of in dit geval, een aantal boeken… lang leve mijn Kindle!). Echter weet ik ook dat ik dit niet al te lang mag laten aanslepen, omdat het dan een pak moeilijker wordt om er terug bovenop te komen.
Dus, wat heb ik gedaan… een heel aantal mengsels gevonden voor de diffuser waarin Orange zat verwerkt!

Heeft het gewerkt? Je moet niet verwachten dat je van het een extreem naar het andere zal gaan hé, maar een paar uurtjes later zat ik toch al gedoucht en aangekleed achter mijn pc (een hele verbetering, ik weet het hihi) en even later zelfs buiten om naar de winkel te gaan 🙂 Ik voelde me langzaam maar zeker weer wat gelukkiger met mezelf, alsof er een lading stof van me was afgeveegd en die levensvreugde diep binnenin weer een kans kreeg.

Hoe je het ook draait of keert… Orange hoort echt bij iedereen standaard aanwezig te zijn! Dit is een olietje waar je nooit spijt van krijgt, maar heerlijk van kan genieten!

Een aantal diffuser recepten:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *