Loving Oils

Team

Oil2Bloom

‘We zijn geen team omdat we samen werken. We zijn een team omdat we mekaar ondersteunen en helpen in het avontuur naar onze doelen.’

Oil2Bloom is opgericht door Katinka Michiels, zij is een beetje onze ‘oppercoach’ en zij zorgt ervoor dat we steeds alle nieuwste informatie ontvangen.

Wat heeft Oil2Bloom allemaal te bieden?

Een Facebook groep waar je in terecht komt, iedereen kan er vragen stellen en iedereen kan er antwoorden! We hebben aromatherapeuten, herboristen, diëtisten, massagetherapeuten, … in de groep. Er zal dus altijd wel iemand antwoord kunnen geven op jouw vraag!
Er komen Facebook Lives aan bod, er worden leuke challenges georganiseerd en zoveel meer…

We hebben ook een echte online Academy waarin alles voor zowel privé gebruik als voor het uitbouwen van een olie-business haarfijn wordt uitgelegd.
Je kan er video’s, e-books, cursussen en dergelijke terugvinden. Met andere woorden… heel wat leeswerk als je daar zin in hebt 😉 

Als je je bij ons inschrijft gooien we je niet zomaar in het diepe, zeker niet! Je wordt een deel van onze groeiende Oil2Bloom familie!
Afgelopen weekend hadden we zelfs onze eerste echt ‘live’ teammeeting aan de kust. Super leuk!

Mijn team

Als je je bij mij inschrijft zal je door mij of door een van de overige teamleden worden opgevolgd. 
Hieronder kan je wat meer over hen terugvinden.

Els Vanhollebeke

Ik ben Els Vanhollebeke, Engelentherapeute en persoonlijkheidscoach. Doordat ik kampte met bepaalde gezondheidsproblemen en na een webinar gevolgd te hebben over de olietjes van Young Living, was ik gefascineerd door de olietjes. Je kunt er zoveel toepassingen mee doen, zowel op lichamelijk, spiritueel, emotioneel als mentaal vlak. Ook in het huishouden, de huidverzorging en de make-up komen de olietjes van pas….

Ik was er meteen verliefd op en kan ze niet meer missen, zo’n krachtige therapeutische werking !

www.engelenhartje.be